Matkapuhelin

+358400873388

Sähköpostiosoite

jouni@aikuiseksi.com

Avoinna

Sovitusti

Kuka, miksi ja metodi

Olen pitkän linjan seksuaalisuuden moniosaaja ja aikuisiällä kiinnittänyt huomiota entistä enemmän seksuaalisuuden haasteisiin.

Swingeritausta, seksityötausta ja seksuaalineuvojatausta antavat moniulotteista näkemystä seksuaalisuuden ja kehon haasteisiin ja iloihin. Myös avusteisen seksin tarpeen näkeminen on avannut silmiäni aiheen tärkeydelle. Hierontakoulutus, energia, Tantrisuus ja viimeisimpänä Reikihoidon opiskelu ovat antaneet uutta kosketuspohjaa myös kosketuksesta ja sen vaikutuksesta hoidollisesti.
Seksityö on kuitenkin ollut jo isoksi osaksi asiakkaiden neuvonnallista tukea ja siinä se kehollinen kosketus ja tulokulma yhdistettynä asioista puhumiseen on osoittautunut hyvin tehokkaaksi keinoksi parantaa ihmisen omaa kehollisuutta ja sen hyväksyntää, sekä olemisen että seksuaalisuuden ja seksuaalisen nautinnon parantamisessa.

Henkisyys on tuonut itselleni kykyä saada myös asiakkaiden tunteita ja kehollisia tuntemuksia paremmin heräämään ja kasvamaan, puhun seksuaalisuuden heräämisestä tässä kontekstissa enemmän.
Syitä oman seksuaalisuuden hiipumiseen on monia. Pitkä parisuhde, ruuhkavuodet, kumppani, asioiden urautuminen tai toistuminen, kehoa ja mieltä huomioimaton koskeminen. Myös kommunikaation puute ja perushäpeä omasta kehosta ja sen toimimattomuuden ajattelusta estävät usein puhumisen asiasta.
Joskus hyvä seksuaaliterapeutti tai gynekologi voivat auttaa jollakin tasolla, ainakin teoriassa, mutta ilman sekä fyysistä, että seksuaalista kosketuspintaa asiaan se usein jää torsoksi ja asiakkaan vastuulle toteutuksissa.

Kehon ja mielen virittäminen hyvän kosketuksen vaatimukseen ja saamiseen on avain nopeassa palautumisessa seksuaalisesta vastaanottavaan tilaan. Tähän kehosuhdehieronta seksuaalineuvojan verbaalisella sekä seksityöntekijän fyysisellä osaamisella on ollut monen hyvän asian yhdistelmä, joka voi olla pelkästään omaa seksuaalisuutta ja kosketuksen vastaanottamista koskettavaa tai myös fyysisen nautinnon ja sen mekanismien uudelleenopettelua ja herättämistä. Tarkoitus tässä ei ole pelkästään nautinnon tuottaminen asiakkaalle, vaan sen mekanismien uudelleenopettelu. Asiakas voi sitten viedä herännee mielensä ja kehonsa arkeensa ja sen suhteisiin. Metodiosuus olisi jokaisen sovellettavissa myös vaikka kumppanin kanssa.

Aloitan aina keskustelulla kokemuksista, tarpeista ja rajoista. Kerron, että kysyn aina uuden kosketuksen tuntuessa tarpeelliselta ja pysyn sovituissa rajoissa. Luottamus ja turvallinen tila ovat olennainen osa kokemusta. Hierontapöydällä asiakas saa rentoutua rauhallisen ja paljon hidasta kosketusta sisältävän hieronnan alustaessa kehon kykyä vastaanottaa kosketusta. Hieronta on lähes kaikille tuttua, joten se rentouttaa kehoa ja mieltä hyvin. Puhun ja johdatan asiakasta kehollisista asioista puhumisen ääreen turvallisen ja positiivisen kosketuksen ohella ja tämä yhdistelmä antaa myös asiakkaalle paremman tuntuman omiin tuntemuksiin mielen ja kehon osalta. Mahdollinen rintojen ja genitaalien käsittely joko pintapuolisesti tai myös sisäisesti on aina sovittaessa mahdollista ja se on usein osana kokonaisvaltaista hoitoa. Erilaisten genitaalien kiputiloja ja yhdyntäkipujen sekä penetraatiopelkojen ollessa kyseessä on jo niiden hahmottaminen fyysisesti hyvän kosketuksen kautta iso edistysaskel siihen, että vain se oma tietoisuus ja keho ovat oppineet, että kipu on ainoa indikaatio asiasta. Kipukohtien ensin tiedostaminen ja niiden kohdentaminen oikeanlaisen kosketuksen kera on avaavaa asiakkaalle ja tiedostamisen jälkeen voi alkaa sen paranemisen ja nautinnon oppiminen ja ehdollistuminen siihen kivun sijaan.

Puhumisen ja kehollisen työskentelyn yhdistäminen siihen, että asiakkaan mieli ja keho antavat tilaa myös nautinnolle on saanut monella ihan uuden elämisen ilon ja seksuaalisuudesta sekä seksistä nauttimisen mahdollisuuden. Jopa vuosikymmeniä jatkuneet yhdyntäkivut ovat poissa ja jopa muuttuneet nautinnoksi kehon ja mielen opittua sen, että kosketus tai penetraatio eivät aiheuta kipua, vaan nautintoa. Monella tämä on vaatinut yhdestä kolmeen hoitokertaan ja tulokset ovat olleet mukana niin paljon paremmassa elämässä.

Toivon sydämestäni, että näitä kaikkia elämänlaatua parantavia asioita ja palveluja voidaan yhdistää asiakkaan parhaaksi joko moniammatillisen osaamisen ja ammattilaisten yhdessä tehden.
Jos tämä yhtään kolahti, yhteystietoni löydät sivultani.

Lempein terveisin, Jouni

Suositellut julkaisut

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *