Työpajat

 

                          Eroottisen hieronnan ilot

Kosketus, niin sensuaalinen ja hyväilevä kuin kiusoittelevan reipaskin. Mikä on sinun mielestäsi parasta kosketuksen vastaanottajana ja millaista se paras on saajana?

Usein ei edes tiedä sitä, ennen kuin on antanut ja vastaanottanut kyllin monenlaista kosketusta. Myös erilaisten kumppaneiden kanssa tilanne muuttuu aina lähes kokonaan. Kaikki ovat yksilöitä ja jokaisella meillä on erilainen tarve kosketukseen, jopa eri aikoina ja erilaisten tunnetilojen osuessa hetkeen vaihdellen maan ja taivaan välillä.

Miten sitten voimme noin monimutkaisesta yhtälöstä löytää oikean tavan koskettaa kulloistakin kumppania tai osata kertoa, millaista kosketusta haluamme juuri nyt vastaanottaa häneltä?

Teemme vaimoni Tiian kanssa jonkin verran eroottisen hieronnan workshoppeja pareille ja ensimmäinen neuvo on se taianomainen läsnäolo. Ole läsnä tilanteessa ja kosketa rakastavasti ja myös itse iloa ja nautintoa tuntien. Toisena tulee kommunikaatio-sana. Se avaa dialogin kulloisenkin tilanteen hyvään eteenpäin viemiseen.

Kolmanneksi voisimme ottaa sen nautinnon ilmaisemisen kumppanille tilanteessa. On monta tapaa ilmaista niin nautintoa kuin vähemmänkin nautinnollista kosketusta. Toisen on  joskus mahdotonta huomioida äänetöntä ja eleetöntä viestintää.